Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Καλώς όρισες!

Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη σ'εσένα και όλους τους αναγνώστες του βιβλίου Η τέχνη μου να Είμαι εγώ!

Παρακάτω θα βρεις το Book-Journal, πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται γύρω από το βιβλίο (με επίκεντρο όλους εμάς φυσικά), τα νέα άρθρα του BookBlog και ό,τι άλλο με φωτίσει η έμπνευση να μοιραστώ μαζί σου. 

Ξεκινάμε; 

BOOK-JOURNAL

Κατέβασε το Book-Journal που δημιούργησα ειδικά για το βιβλίο Η τέχνη μου να Είμαι εγώ κι αφέσου στη συνέχεια της αναγνωστικής σου εμπειρίας. Προσοχή, η σχέση σου με την ανάγνωση ίσως να αλλάξει δραστικά μετά απ'αυτό!

DSC_0059_edited.jpg

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ευκαιρία για να γνωριστούμε καλύτερα!

Ο Μάιος είναι ο μήνας γιορτής της κυκλοφορίας του βιβλίου Η τέχνη μου να Είμαι εγώ.

 

Οι Τετάρτες της δικής μας Άνοιξης, είναι μια ευκαιρία να πιούμε μαζί λίγη σαμπάνια αλλά και να συνδεθούμε με τις ποιότητες και τα θέματα που πραγματεύεται το βιβλίο.

 

Η αποδοχή, η αγάπη του εαυτού, η αυτογνωσία, η εσωτερική ελευθερία, η γονεικότητα αλλά και η τέχνη ως θεραπεία, είναι μερικά μόνο από αυτά τα θέματα στα οποία θα βουτήξουμε στις Τετάρτες μας! 

Κάθε Τετάρτη απόγευμα συνδεόμαστε μέσα από αυτές τις διαδικτυακές δωρεάν συναντήσεις - βιωματικά εργαστήρια γυναικών, γύρω από θεματικές που μας αγγίζουν, έχοντας κάθε φορά εμπνευσμένες γυναίκες, καλεσμένες στην παρέα μας.

Σε περιμένουμε στη γιορτή, θα είσαι εκεί;

#eimaiegw

ioanna serafeimidou.png

Το βιβλίο της Στεφανίας το διάβασα χωρίς να πάρω ανάσα. Εμπνεύστηκα και ταυτίστηκα. Με συγκίνησε, με ταξίδεψε, με έφερε σε επαφή με την παιδική μου ηλικία, αλλά και την εμπειρία μου ως μητέρα. Με έκανε να θέλω να πάρω μια σκηνή και να κατασκηνώσω μέσα σε ένα Μουσείο. Να πάρω μπογιές και χρώματα, να καθίσω στο πάτωμα και να αρχίσω να ζωγραφίζω με την κόρη μου. Με έκανε να σκεφτώ, να νοσταλγήσω και τέλος να ελπίσω. Το βιβλίο της Στεφανίας με έκανε να δακρύσω και να φωνάξω για τα Μουσεία πως πρέπει να παραμένουν πάντα ανοιχτά, γιατί η τέχνη είναι ο τρόπος να λέμε "ελπίζω".