Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Καλώς όρισες!

​Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη σ'εσένα και όλους τους αναγνώστες του βιβλίου Η τέχνη μου να Είμαι εγώ!​

Παρακάτω θα βρεις το Book-Journal, πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται γύρω από το βιβλίο (με επίκεντρο όλους εμάς φυσικά), τα νέα άρθρα του BookBlog και ό,τι άλλο με φωτίσει η έμπνευση να μοιραστώ μαζί σου.

Ξεκινάμε;

BOOK-JOURNAL

Κατέβασε το Book-Journal που δημιούργησα ειδικά για το βιβλίο Η τέχνη μου να Είμαι εγώ κι αφέσου στη συνέχεια της αναγνωστικής σου εμπειρίας. Προσοχή, η σχέση σου με την ανάγνωση ίσως να αλλάξει δραστικά μετά απ'αυτό!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Γράψε λίγα λόγια για την αναγνωστική σου εμπειρία

Μοιράσου ελεύθερα τις σκέψεις, τα συναισθήματα σου, ή οτιδήποτε θέλεις εσύ να καταγράψεις σχετικά με την προσωπική σου εμπειρία στο:

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρέα με τις Εκδόσεις Φυλάτος σας προσκαλούμε σε μια πρωτότυπη διαδικτυακή Λέσχη Βιβλίου και Τέχνης, στην καρδιά της οποίας θα βρίσκονται η αυτογνωσία, η αποδοχή, η αγάπη του εαυτού, η ολότητα και η ελευθερία του ατόμου.

Χειμερινός κύκλος συναντήσεων: Δευτέρα 12/12/22, 16/01/23, 13/02/,

Ανοιξιάτικος κύκλος συναντήσεων: 13/03/23, 10/03/23, 08/03/23

Το βιβλίο Η τέχνη μου να Είμαι εγώ αποτελεί σημείο αναφοράς αυτών των συναντήσεων, οι οποίες στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν σε αυτές τις έννοιες και στο βίωμά τους.

Εάν υπάρχει μια μονάχα Τέχνη την οποία αξίζει όλοι μας να καλλιεργήσουμε, αυτή είναι η Τέχνη του Είμαι εγώ και σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες τη δική τους Τέχνη!

Μάθε τα πάντα για τη Λέσχη κάνοντας κλικ εδώ!